مقالات مقالات .

مقالات

اجزای تشکیل دهنده میکسر سیمان

از شاسی های ایرانی استفاده می شود. جنس این قسمت از فولاد است و استحکام بالایی دارد. این شاسی طوری طراحی شده که دستگاه مخلوط کن بتن را بر روی سطح زمین نگه می دارد و تعادل آن را برقرار می کند.

یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده بتونیر، دیگ است. ظرفیت دستگاه بر اساس ظرفیت دیگ آنها تعیین می شود. دیگ های مورد استفاده از ظرفیت 120 تا 2000 بیتری وجود دارند. هدف از طراحی دیگ، مخلوط کردن بتن می باشد. سرعت چرخش دیگ از 13 تا 17 دور بر دقیقه است. هر چه دیگ بزرگ تر باشد، سرعت چرخش کمتر می شود.

هر دستگاه دارای یک موتور بوده که وظیفه آن چرخاندن دیگ (جام) در دستگاه و تامین قدرت آن می باشد. موتورهای مورد استفاده در دستگاه با توجه به ظرفیت دستگاه و میزان دسترسی به برق می توانند برقی، بنزینی و یا دیزلی باشند. قدرت آن بر اساس ظرفیت دیگ از 2 تا 20 اسب بخار متغیر است. هر چه حجم و ظرفیت دیگ میکسر سیمان بیشتر باشد، نیاز به موتور قوی تری است. در میکسرهایی که حجم دیگ کم بوده از موتورهای برقی و در میکسرهایی با دیگ های حجیم از موتورهای دیزلی استفاده می گردد. برندهای موجود در بازار برای موتور بتونیر را می توان هوندا، روبین، کاما، راتو، چینی و موتوژن نام برد.

گیربکس، وظیفه انتقال نیرو از موتور به دیگ را بر عهده دارد. گیربکس به کار رفته در میکسر سیمان یا همزن ملات سیمان دارای دنده های سخت کاری شده با کیفیت بالا می باشد. با توجه به نوع شاسی و میزان قدرت مورد انتظار از دستگاه قابلیت سوار شدن موتورهای بنزینی، دیزلی و برقی مختلف را دارد. اغلب گیربکس های مورد استفاده در میکسر سیمان از نوع حلزونی VF86 و VF62 می باشد. این گیربکس ها دور موتور را کم کرده و قدرت بیشتری را برای چرخاندن دیگ تولید می کنند.

مزایای میکسر سیمان
میکسر سیمان از مزایای بیشتری برخوردار است. این وسیله از هدر رفتن زمان جلوگیری می کند. میکسر سیمان یا همزن ملات سیمان قابلیت جابجایی دارد که برای بتن ریزی در فضاهای مختلف لازم به ساخت بتن جدید نیست. برای ساخت بتن در میکسر سیمان به افراد زیادی نیاز نمی باشد و با استفاده از دستگاه مناسب، هزینه های کاهش می یابد. بتن ساخته شده توسط این دستگاه کیفیت بالاتری نسبت به روش های دستی دارد. همزن ملات سیمان خوب از موتوری با قدرت و دور مناسب برای مخلوط کردن برخوردار است. همچنین از دیگ باکیفیت برخوردار بوده تا از سوراخ شدن و فرسایش جلوگیری نماید.

کاربرد میکسر سیمان
وظیفه ی میکسر سیمان، مخلوط کردن مواد و ساخت بتن و جلوگیری از سفت شدن آنها در مقادیر مختلف است. نتیجه ی این امر، تولید بتنی مرغوب و یکنواخت می باشد. در کارگاه های صنعتی برای مخلوط کردن انواع مواد از این وسیله استفاده می شود. علاوه بر این، در آزمایشگاه های صنعتی برای انجام انواع تست ها و در پروژه های کوچک و بزرگ ساختمانی ، ساخت راه آهن و ... نیز میکسر سیمان کاربرد دارد.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۲۸:۰۱ توسط:admin موضوع: نظرات (0)